Láska je zlo

Láska je zlo

Anotace: .......

LÁSKA JE ZLO

Láska je zlo jež zcela tě pohltí,
od chvíle kdy tě zasáhla budeš trpět až do smrti.

Srdce ti rozdrásá a zcela tě roztrhá,
marným pláčem čas se promrhá.

Bolest pomalým tahem tě ničí,
tvé srdce již jen zázrak vzkřísí.

Člověk masochistou se stane, když dá šanci lásce,
vždyť pak platíš za každou chvíli – ač trvala krátce.

Copak to za to vůbec stojí?
Že čas prý všechno zhojí.

Moře času a pak déjá vu,
další láska chvíli vše napraví,

ale i druhý pokus skončí shodně,
lepší vyhnout se Amorovu šípu dříve než tě bodne.
Autor Samanta, 31.07.2012
Přečteno 872x
Tipy 4
Poslední tipující: Elyona, Tulačka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí