Znamení

Znamení

Anotace: ach ty náznaky...

Jsem dokonale zmatená,
nevím, co to znamená.
Proč se mi díváš do očí?
Proč se za mnou otočíš?
Proč mě vyprovázíš pohledem?
A proč jsi tak daleko, jakoby pod ledem?
Má to snad být znamení,
že zase padá kamení?
Nebo snad jsou to body v pluse?
Myslím na to v jednom kuse.
Víš, v těchto chvílích vzácných
vidím jiskřičky v očích našich.
Pak si ale řeknu:"Klid!
Nemůže to takhle být!!!
Spadni z nebe zpátky na zem,
svým hloupým snům dej zase sbohem!
Vždť je to kluk tak hezký, milý.
Tobě vzdálený a nedostižný!"
Ale proč si mě tak prohlíží?
Ať už se to nějak vyřídí!!!
Autor Halarinka, 11.01.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí