Zoufale bezejmenná

Zoufale bezejmenná

Anotace: Zoufale bezejmenná mluví za vše.

Sbírka: Složené z papíru

Poučit se z chyb,
bylo by mi líp.
Jenže jako vždy jsem hloupá
v srdci bolest zase stoupá.

Srdce láskou naplnit,
bezcitně nechat ho zahodit.
Co umím to je jediné,
láska je vždy na vině.

Tak proč někoho milovat,
lepší nůž je pilovat.
Hloupému do srdce bodnout,
do prdele k tomu kopnout.

Takto krutě hrát a brát,
nesnažit se milovat.
Objevit kouzlo radosti,
v cizímu působení bolesti.
Autor exKlarka, 31.07.2012
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, 11477
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo...

01.08.2012 01:02:10 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí