Diamand srdce

Diamand srdce

Anotace: Poustevník kreslí holí obrazce, V prachu cest nenalezl víru, V kostřičce strávaného...

Poustevník kreslí holí obrazce,
V prachu cest nenalezl víru,
V kostřičce strávaného hlodavce,
Pohladí hada na papíru.

Neví a nezná cestu svou,
Kam zavede ho zítra,
Uchopil mouchu žárlivou,
S pískotem netopýra.

Nabývá neblahého pocitu,
Že bohem zatracen je,
Z pocitu viny, či snad soucitu,
Nevzdává víru bez boje.

Pozvedl ruce otevřené,
A čeká v temné noci,
Otevřel srdce rozervané,
V tichosti bez pomoci.
Autor Bubous, 31.07.2012
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí