Nadechuj se

Nadechuj se

Anotace: ...

Při zkouškách červeně západů slunce
co vše uděláš pro svůj šťastný závěr
po utrhnutí všech vlčích máků
nešťastnice té záře,
prohráváš svůj boj a to je záměr
života a snů
osudu a jeho tváře
jen maluješ, básnířko, pro jeho srdce.

Upij se a umaluj,
zítra se probudíš a dalšího dne se nadechuj.
Autor Lexisa, 31.07.2012
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý nádech je předzvěstí posledního výdechu

04.09.2019 07:09:24 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí