Print Screen

Print Screen

Anotace: .

Ty nejsi ráda, že jsem se vrátil?
Netušil jsem, že tě to tolik zaskočí
Kdo tě ovládá? Kam jsem se ztratil?
Má slova ve větě zvou slzy do očí
Nechci se hádat. Abych to zkrátil
Jediná na světě, která se otočí
Z boku na záda abys ji hladil
Parchantem nazve tě, s pozvedlým obočím
Když slza padá, smutek ji vadil
Chystá se k odvetě. Radši si odpočiň
Těžko se zvládá to, že jsi zradil
Na milost vezme tě s pokutou za zločin
Má tě zas ráda a to bych ti radil
Netvař se přejetě, vezmi ji na Petřín
A když požádá, abys ji hladil
Stále miluje tě, tak zmáčkni Print Screen
Autor Manni3, 01.08.2012
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí