B.H. volá ze stratosféry

B.H. volá ze stratosféry

Anotace: Aby jsi věděla/že si nic nedělám/ze srdcebolu... (Aneb hádejte knihu)

harfy nejsou víc než křídla beztělá
a to, co vidím, to se teda nedělá

že puklé zvony nezní jak by měly
a taky popletly si srdce s těly?

že smysly v lékárnách prý dochází
a na duši on nikdy nesází

býval's král tažných ptáků
u kolen nočních kurtizán
dnů spících, zašpiněných rán

tak sestoupil z nebe tence
rozespalej anděl dekadence

a to, co miloval teď haní nejvíce
on rebel - ona světice

Autor Cvokhauz, 01.08.2012
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí