Modlitba

Modlitba

Anotace: Pár hodin odříkání pár tajných vzdechů o kterých nemáš zdání. Pár nádechů a...

Pár hodin odříkání

pár tajných vzdechů o kterých nemáš zdání.

Pár nádechů a výdechů než tě oslovím.

Pár slibů jež nesplníme

pár ctitelů o nichž tajně sníme.

Pár všedních dnů,kdy si bez slov rozumíme.

Pár proplakanejch nocí....

Pár úsměvů co uvízlo mi v tváři

pár ptáků na nebi

pár slov v kalendáři

pár očí co tě oslovily

Pár modliteb k tvé osobě.

Pár okamžiků co přenechám náhodě.

Pár hořce strávených chvil

pár očí co do srdce se vryly

pár dní v kostele když modlila se k tvojí osobě.

Pár lásky k tobě co nesmí být naplněna.

A bolest v duši jež byla pokořena.

Pár slov na papíře.

Pár veršů co dává život mojí víře...
Autor eschi, 02.08.2012
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jako přadlenka co přede nekonečnou nit.
CHtěl bych tě pohladit,políbit a jít.
Pak celí den..... tě cítít nartech.

02.08.2012 23:07:31 | Roman

děkuji :-) ...

04.08.2012 23:32:49 | eschi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí