Štěstí

Štěstí

Anotace: Je to o štěstí.

Listuju pamětí v děravém řešetu,
Jak v tichu početí vykřesat plamínek,
Jsi růže spanilá, rudého okvětu,
Jemňounce hladím Ti vrcholy ramínek.

Čas se nám zastavil v objetí,
Hladím Tě v toužebném chvění,
Polibky čistého dojetí,
Dotyk rtů vyvolá zapomění,

Touha nás prorůstá v přeryvu vzdechu,
V nahotě božskosti vzpíná se slasti sten,
Kolébka rozkoše houpe se v mechu,
Narůstá napětí, láme se len,

Kadidlo dohoří k vrcholku spojení,
Temnota rozkoše zahltí proudy,
Vodopád zrození uvolní pálení,
Výkřiky slasti, plamínky touhy,

Kolébka houpe se v čistotě snění,
Hladíme společně děťátku vlásky.
V objetí znaveni, rána kuropění,
Hledíme dojetím nad sílou lásky.
Autor Bubous, 04.08.2012
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Rootness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děsná jsou velká písmena na začátku každé věty, čárky tečky na konci.Celkově je to slabé a obraty jako růže spanilá, rudý okvět mi nahání husí kůži

05.08.2012 11:33:24 | kočkopes

Jedna ruka netleská... :-)

07.08.2012 00:10:55 | Bubous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí