TOBĚ

TOBĚ

Anotace: s tím zakázaným jménem

možná jsi jako prachový sníh
co zvolna dosedá
na mou ruku
ve svém třpytu svěží
a čas …. ten který nepřeje
ten co tání palce drží
neúprosně běží

z kraje zimy první vločkou
ledovou buď mou
a já své přání
cestu k jihu za zimou
s tebou nevinnou
snad abych ještě žil
řádky co jsem snil


v přenosné ledové jeskyni
v původním stavu chci tě mít
jen řekni mi
smím-li snít
že tam kde celý rok ti dají
orloje netikají
Autor poeta, 05.08.2012
Přečteno 472x
Tipy 9
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, gallatea, eschi, vandule, Radhuza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tahle je taky nádherná.

31.08.2012 14:28:01 | Lenka Krásnodvorská

není nic krásnějšího než ve vedru vzpomínat na kouzlo zimy

01.09.2012 21:29:41 | poeta

hlavně za ten začátek

05.08.2012 23:58:11 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí