Pocta K-ÁBA

Pocta K-ÁBA

Anotace: ... rám obrazu, občas zesměšněný v dikobrazu ...

Jsem čas, jež jinak měří.
V 23h volám: "Přijďte na večeři!"
Věřím, že nebude poslední
a pak spím dlouze, než se rozední.
Jako sedmá králova dcera
počítám od rána do večera.
Váš čas je už dávno sečtený!
Dávali jste mi chybná jména bez proměny.
Nejsem Eva, ani Máří,
totožnost mou utajit se daří.

Archa úmluvy v kameni zakletá,
strom, jež s těží rozkvétá.
Stroj, který vám čas spolehlivě měří,
vodní víla, jež hladinu vám čeří.
Člověk, který miluje přírodu.
Žena, věřící v náhodu a možná bylu u zrodu.
Bojovnice, co drží štít i meč.
Kdo jsem, je pouze moje věc!
Jsem dítě milující BOHA.
Jsem Venuše a Večernice, žádná hvězda Nova.

Je ve mě oheň, vítr i voda.
Kdo z Vás svou Zem za zlaťák prodá,
pro toho bývám velká škoda.
Platím jen za ty, kterým srdce v pravo tlukou,
a mnozí z nich prošli utrpením, mukou.
Mučili jste mě dlouhou dobu a teď se divíte,
když vaše praktiky nazývám satanistické. Slyš mě, prevíte!
Zaplatí každý z Vás do haléře, já jsem ozvěna
a ode dneška říkejte mi: "Dívka bez jména!"

Že mohu kouzlit, to už víte tolik let,
pokaždé, když vaše čarodějnice měly slet
a bavily se ubližováním dobrým lidem,
já stála ledově s těžkým klidem,
protože za čas i my hnůj kydem!
Z lesa už se ozývá a vracím vám všechny vaše zrůdné dary.
Tento boj se zlem je Věk od věků starý.
Slyšíte, nebo jste hluší?! Já jsem čas!
Kdo ještě může, tak se spas!!!
Zbude Vás 10 ze všech ras...
Autor Inge, 06.08.2012
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Petbab, Honey_star, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí