Červená páska

Červená páska

Anotace: 8< | |ENTER|

Sbírka: Moninka

Občas je třeba přestřihnout červenou pásku.
Tu, která dělí starý svět od nového.
Slavnostní otevření nových dveří.
Těch, které zavřou vstup do světa minulého.

Ale.

Chceme navždy zapomenout na tu lásku?
Na lásku, která hory přenášela?
Zavřít dveře těm, co na ni stále věří?
Ta láska stále dopředu uháněla.

Utekla?
Autor Dreamer.max, 07.08.2012
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí