o kontrole

o kontrole

Anotace: o chaosu

Všechno mám pod kontrolou

city touhy

i uspěchaný vnitřní pláč

ředění času              ..  rozmazané šmouhy

i to tvé věčné

není zač

 

nedávám znát že bouře sílí

že vlny rostou k nohám hvězd

že přetéká můj pohár vína

hliněný kalich

tichý trest

 

a ani kapka světla neunikne

zatmění vnitřních emocí

nepřipraven beze zbraní

sám s tím teď mizím

do nocí

 

všechno je bez kontroly

bez opory

chaos mnou zmítá do všech stran

stojím v té louži zmatku

snad se směju

klid si namlouvám

Autor poeta, 08.08.2012
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Larey, Noc17, eschi, Radhuza, Honey_star, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je za tohle:



"Všechno mám pod kontrolou
city touhy
i uspěchaný vnitřní pláč
ředění času .. rozmazané šmouhy
i to tvé věčné
není zač"

to je překrásně řečeno.. :)

08.08.2012 14:19:51 | Zamilovaná do nezamilované doby

i zbytek básně ti děkuje :))

08.08.2012 14:21:27 | poeta

tobě by měl :)

08.08.2012 14:51:48 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí