Bude mi zas fajn

Bude mi zas fajn

Anotace: ... http://www.youtube.com/watch?v=mWM0FPxOtGk ...

*

*

*

Když jsem naštvaná

poslouchám Helloween

usínám osamělá

jde na mě zase splín

pak Tebe

si ze strachu

na chvíli vytěsním

a k sobě

Tě příliš blízko 

nepustím

 

aby o bubínky

se nám odíralo

"just a little sign"

abych stiskla Ti ruku

a mé nitro zajásalo

"je mi s Tebou fajn"

 

dnes a denně

když smutná jsem

pak má touha

beze slov Tě poprosí

svým vlastním zápasem

co vyšel z módy

a moc často se nenosí

řeknu

dej mi

"just a little sign"

přitisknu se k Tobě

jako klíště

možná teď

a možná příště

a

bude mi zase fajn.

*

*

*

 

 

Autor zaba.zuzla, 08.08.2012
Přečteno 601x
Tipy 5
Poslední tipující: laludmi, gallatea, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiež mám rada Helloween :-))

02.09.2012 20:49:24 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí