Mezi dvěma světy.

Mezi dvěma světy.

Anotace: tak nějak stejně stejná...

Mezi dvěma světy..

 

Pohádkou,k popukání.

Zrozená z děckého přání.

Unavená.

Stálá.

Žhnu,jak družice, letím do neznáma.

 

Vidím za roh,

dno hrnec nemá,

jsem bílá, taky šedá.

A propadám se do neznáma,

někdy do ráje..

 

Jednoho mám pána..

Jemu oddána,myslí svou.

Běhám, skáču,

někdy po kolenou..

Směju se i pláču.

 

Rozdávám i beru,

zemi vláhu,

sobě

něhu,

žiju i bez příběhů,

které  zdály se být krásné.

 

Chápu, štěstí, ve tvých dlaních,

mě pod nima,

přeju si být stále jen tvou paní..

I bez vlčení jsem Živa!

 

Obětavá,věrná,

poměnková, když chci...

Taky upatlaná od mouky...

U plotny vařená..

Chtěná i nechtěná...

 

Já mezi dvěma světy,

jsem voda živá,

i neživá...

Autor Liduška, 08.08.2012
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: me999, eschi, Kropydlína Škopounová, zamotán v nedospělosti, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí