Modlitba pro les.

Modlitba pro les.

Anotace: V to věřím...

Svou vůni, dej mi.

A než zemřeš, prosím zůstan se mnou.

Opřená o tvou sílu,

věrná budu.

 

Stát ti stráž,než padneš.

Než zatnou do tebe,

ostrý pás pily..

Než vítr tě zlomí v pase...

Věrná budu.

 

Než tvé kořeny ,

zima vybělí.

A krev tvá ztuhne,

promění se v jantar...

Věrná budu.

 

Tak , jak nikdy nikomu...

Lese můj..stát ti budu stráž...

 

 

 

Autor Liduška, 08.08.2012
Přečteno 902x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, Lenka Krásnodvorská, eschi, čiči, Honey_star, zamotán v nedospělosti, Písnička...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to srdce, které rozdává; ruce už jenom dávají.
Pro mne krásná s duší lesa.

28.12.2013 20:54:49 | Danger

i ve stromech rostou lesy

08.08.2012 23:26:30 | CCGREE

ty musíš bejt strom jinak nevim..to je dobrý fakt že jo..
tak ať ti kůra neopadá

09.08.2012 00:27:00 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí