Srdce puklo

Srdce puklo

Anotace: ...v dívčí klín...

Srdce puklo,
zvon už oněměl,
ústa přestala chtít,
ruce už v útrobách neplanou.

Srdce puklo,
mrazem z tvého klínu,
jinovatkou celý pokryt,
k ránu, s hlavou bolavou,
se probouzím.

Víly kolem hlavy se motají,
zelené, růžové či plné něhy,
z alkoholu i z tvých nemocí,
vzpomeň si, když mělas hubu
plnou pěny.

Já líbal jsem tě stále dál,
krví bylo mi tvé svědectví čistoty,
tvé ruce a tvůj žár,
vždy říkají něco mnohem více.

Srdce puklo,
v obratníku slunečních hodin,
při poledni uprostřed nočních můr,
kdy v polibcích líbám ctitele tvých snů.

Srdce puklo,
bolí tě?
Mě už nebolí.
Autor Láďa, 09.08.2012
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Lexisa, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí