pod kůrou život

pod kůrou život

Anotace: vlastně pod kůži

Mám všechno
proč chci víc
vždyť nechybí mi žádný z darů
kde složit hlavu
práci mám

nohy travou ranní
oči krásu kolem schání
uším větru smích
a náruč modrooké dítě nese
zdravý muž

přesto se trápi
jinou cestu hledá
překážek pod nohy
mít tak pár
spát mu nedá

kde je ta čára za kterou se platí
kde činy nelze vzít už zpět
kde slova nestačí
ani slzy
kde ač krásný býval .. hoří svět

přesto si říkám že to za to stojí
sebrat co přišlo
život sát
otevřít oči
ještě jednou
pár triků z mládí
do hry dát
Autor zamotán v nedospělosti, 12.08.2012
Přečteno 376x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská, Sarah, Kropydlína Škopounová, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A který triky ? :-)

13.08.2012 22:10:59 | Sarah

Oči,slova. Musel bych mrknout do deníčku ;-)

13.08.2012 22:22:56 | zamotán v nedospělosti

ta je mi nějak podivně blízká

13.08.2012 18:59:47 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí