♥ To už nevím

♥ To už nevím

Anotace: ..milý ji opustil,asi se bojí

 

Je zase sama.

 **************

 Milý ji opustil,sama tu stojí

 zase být samotná asi se bojí,

 nechce myslet na milého

 nechce myslet na nic,

 dnes ten její smutek nezná hranic.

 Vrátí se jí zítra?

 

Jen pro něho měla v srdci místo

 její srdce si dnes není jisto.

 Ptá se,jaká byla ta tvoje láska?

 Moje byla celá a ty jsi neviděl

 kolik něhy v sobě měla.

 

Je další večer,kam má jít,kam,

 teď neví co dělat,nechce být sám.

 Ale já vím,

 co kdyby jsi se vrátil zpátky

 nezamkla na petlici,přijdi vrátky.

 Snad by ti všechno odpustila

 jen kdyby tvoje láska pevná byla.

 

Tak se k ní zase vrátil

 a prosil a prosil

 a ona odpustila a láska

 ta se…

 

To už nevím.

 …♥...

Autor Květka Š., 13.08.2012
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Emka, Linzerka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...♥...

16.08.2012 10:49:11 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí