Zapomínání

Zapomínání

Anotace: Všechno časem přebolí-i láska..pak přijde konec,ale konce mají na svém úplném konci často nový začátek :) Takže hlavu vzhůru-dokud nekončí život, je stále naděje na lepší zítřky ;)

Zmámena mámivě omamnou vůní,
ztrácí se ve víru tvých očních tůní.

Bezmocnou bezmocí bezmocně bezmocná,
Kam jenom zmizela tvá ruka pomocná?

Nuceně s úsměvem nustností nucená,
otvírá psaníčka bez čtení vrácená.

Tajemnou tajností tajemně tajemná,
neví proč láska tvá nebyla vzájemná.

Laskajíc láskou ho laskavě láká,
bohužel nějak se nad nimi smráká.

Zoufale zoufalá zoufajíc zoufá si,
vyměnit rub za líc možná už troufá si.

Konečně končíc konečným koncem,
navždy své lásce odzvoní zvoncem!
Autor Laura, 14.08.2012
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Liena, Láďa, Barbell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí