Nechtěná

Nechtěná

Anotace: já ji nechci, ne tuhle!!!

Já tě prostě už nesmím vídat,
Každý tvůj pohyb těla hlídat,
Opovrhuji raději zatím tobě,
Chci najít lásku prosím v hrobě,

Milovat se bojím, vždyť to bolí,
Tyto rány již nikdo nezahojí,
Z abstraktní zbraně která zpráská
A co z toho že nazývá se láska,

V pouti za snem raději se dám,
Myšlenkám na něho se neoddám,
Bojím se že prohrála jsem vše,
Miluji ho snad? Ale proč se srdce pře???
Autor Gamy, 11.01.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí