nedokončený obraz

nedokončený obraz

Anotace: Barva zasychá

v tvém rámu
plátno bílé
malby stín
jen podpis chybí

nakreslím
si do iluze
něžnou tvář

a před spaním
vůbec se nebráním
tvé srdce přijmout do úschovy

hlavu pod polštář
můj zámek snový
kam schovávám
jen tebe

lavička plná snů
podzimní kabát už jí zdobí
a nádech větru v zamyšlení
pár starých barev
odkrývá

posaď se a očím dopřej klidu
je to můj háj
má duše

přijdu
Autor zamotán v nedospělosti, 14.08.2012
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská, Gregy, Kyška, hanele m., Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré. Má to melodii, zvukomalebnost, formu i cit.
Je to báseň.
A děkuji.

19.08.2012 07:33:57 | Gregy

Děkuji za tvá slova a za zastavení ;-);-)

19.08.2012 07:36:07 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí