Jsi tak krásná ...

Jsi tak krásná ...

Anotace: :)

„Jsi tak krásná, Lásko …“
A vlasy mi rozpouštíš.
Já nic neříkám.
Jen si užívám
hřích, kterého se dopouštíš.
Svět je najednou pryč,
jsme jen já a ty …
a tma.
Naše pohlazení nejsou mýty,
jako dříve v mých snech,
když jsem byla sama…
Teď je to skutečnost,
ne nějaká fáma.
Má vysněná pohádka.
Autor Janca.LP, 15.08.2012
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké, milé.
Není nutné, aby se vše rýmovalo...

Děkuji.

18.08.2012 08:23:24 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí