Kdybych byla

Kdybych byla

Anotace: ...

Kdybych byla ptákem, jsem sojka.
Kdybych byla číslo, jsem dvojka.
Kdybych byla malířem - tak pokojů.
Kdybych byla rytířem - tak bez bojů.

Kdybych našla květinu, tak pomněnku.
Vybrat si svou princeznu, dám Růženku.
Kdybych byla čas, jsem chvíle.
Kdybych byla vzdálenost, jsem míle.

Kdybych byla host - postavím most - mezi světy.
Zítra si dám kávu u tety Květy.
Zahrnul jsi mě darem nejvzácnějším,
proto jsem jen tečkou v světě zdejším.

Až budeš mít cestu kolem Těšína,
řekni mi, co cítíš, třeba u vína.
U mnohým lidí vypadáme za podivína.
Jsem tvoje prha i kapradina.
Autor Inge, 15.08.2012
Přečteno 516x
Tipy 4
Poslední tipující: Barbell, Ashita Abigor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí