Mlčící, která prozrazuje

Mlčící, která prozrazuje

Anotace: Někdy nechceme sdílet své pocity ani s milovanou osobou, možná proto, že víme, že by to nepřineslo žádnou změnu.

Sbírka: Složené z papíru

Slova jsou schovaná
duše se v rohu krčí
sedí a bude až do rána
tiše přesto na něj křičí.

Mlčí, slzy nechává týct,
přitom tolik chtěla by říct
o srdci co není chladné,
o žalu který nezvládne.

Co v téhle básni se objeví
jejímu srdci malinko uleví
aspoň to, neb nemůže polevit
nároky lidí nejdou vždy slevit.

Časem se zas všecho změní
klidnější bude mé snění
srdci s duší pak se uleví
bolest a starosti konečně poleví.

Bojuju, se nehodlám vzdát
abych mohla zase se smát
hlavní bude že city zmizí
a dobrá nálada stane se cizí.

-

Přijde čas kdy veselá nálada
bude to co mě pevně ovládá
tak teď čekám...
kdy konec přijde a já půjdu dál
přesto že budu ten kdo tentokrát nevyhrál
tak teď čekám...
kdy pohasnou city co teď mě ničí
a já zase budu mít ty další v piči.
Autor exKlarka, 16.08.2012
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí