Jen MY dva a nikdo jiný

Jen MY dva a nikdo jiný

Anotace: Jen Vy víte proč...

Nečekej Kouzlíčko, až usneme
pojď, půjdeme snít už teď.
Zapálím kometu na nebi a přikážu ,,veď Nás, veď!"
Vyletíme vzhůru, tam kam se bez Lásky nesmí
spadneme dolů - to nevadí, hlavně mou ruku do své si vezmi
Půjdeme vstříc spolu všemu co nás čeká a nemine
Porazíme všechno co nás leká, i to ´nevinné´

Tak neváhej, mé objetí je dychtivé jen po tom Tvém
Až v náručích se probudíme: ,,nebyl to jenom sen"
A mým přáním dál zůstává, abychom každé další noci i rána
mohli říci: ,krásné snění´, i budoucnost půjde nám sama!
s Láskou, s dušemi na dlani a čistou myslí..
bez toho jediného co svět zabíjí a hyzdí.....
...bez černočerné nenávisti...
Autor Fertility, 11.01.2007
Přečteno 653x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí