Po půlnoční

Po půlnoční

Anotace: nejen o hledání křížů a dívek nemravných...

Našel jsem svůj kříž,
ve větvích stromů,
uprostřed hvězd na nebích,
tam, kam nikdy nevkročím,
našel jsem svůj kříž,
ty dvě prkénka tak zvláštně stlučeny,
které dávají mnohým víru,
uprostřed sraček, kolem kterých se točí.
Našel jsem svůj kříž,
mezi Velkým vozem a lampou pouliční,
byla tam schována v opojení temném,
dívka se závojem s perel noční tmy.
Schována v uličkách tam světlo nedosvítí,
v místech setkání několika světů,
bez hvězd a měsíců nikdy nejasnější,
jen motýl s oklikou dokáže létat kolem.

Našel jsem svůj kříž,
láhev plná či poloprázdná,
nikdy není tak, jak bych si přál,
ani pravdu v ní už nehledám.
Našel jsem tu dívku,
našel jsem ten kříž,
našel jsem tu flašku,
našel jsem toho už dost…
Autor Láďa, 18.08.2012
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí