Bez povšimnutí.

Bez povšimnutí.

Anotace: dnešní divný den

Stárnu , měním se a bez povšimnutí

nevládnu sama sobě.

Služebná prosím,ukláním se-

to v sobě nosím srdce,co spí v hrobě.

Bez povšimnutí

strasti plná,

už nejsem...

Mocná mořská vlna.

Podobám se suchému dešti-

Skryté touze,staré žene, co z dlaně věští-lásce...

Autor Liduška, 19.08.2012
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: me999, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí