křídla racků

křídla racků

Anotace: Po hladině neslyšně jak .. stín vodopádu

obuju boty jen tak lehce
ať písek patu netlačí
ať nepálí
jdu sám
a krokům volnost
směr ať zvolí
nespěchám

přimhouřeným okem
západ slunce do vln
z povzdálí
svým vnitřním zrakem
promítám
a v místě nejjasnějším
barvy hledám
jen

racek tak bílý
spanilý v letu
a křídly stíní slunce svit
jen krouží plachtí
křikem vábí
hledá klid

poslušně do vln vkročím
bez nároků
pár kapek studí v kolenou
snad příliv kdyby našel
odvahu znát
touhu mou

pak ze mě by ji smyl
ten okamžik
to chvění

kdy jsem žil
Autor zamotán v nedospělosti, 20.08.2012
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Kirsten, Radhuza, Gregy, TeruKurosaki, Sarah
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela dobrý.
Jen ještě trochu víc emocí!
Jestli mohu prosit.

20.08.2012 23:04:17 | Gregy

Tý jo.dávám do toho tolik emocí kolik jen v sobě mám

21.08.2012 00:37:55 | zamotán v nedospělosti

stín vodopádu ti závidím :o)

20.08.2012 21:48:22 | hanele m.

To byl povedenej výlet.chápu že natočili tolik dílů Vinetoua.mě se odtamtud taky nechtělo. :-)

20.08.2012 21:58:05 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí