Čas

Čas

Anotace: .......

ČAS

Říká se, že jediným lékem na lásku je čas,
ten však pomalu plyne – kéž by vše vzal ďás.

Přetočit ho dopředu – otupit konečně onu bolest,
ať vyblednou vzpomínky – utrpení je konec.

Zatím je vše stále jako by to bylo včera,
nemohu jít dál – ač sebevíce bych chtěla.

Závidím těm kdož berou s nadhledem tyto věci,
stále jsem uvězněná v žalu – slzavé kleci.

Zlomené srdce nedá mi spát,
už ani nevím jaké je krásný sen nechat si zdát.

Často mám pocit, že jsem na pokraji sil,
neboť všude jsi ty - můj přízrak a stín.

Prokletím stala se má láska k tobě,
třeba se ji nikdy nezbavím – bude se mnou odpočívat v hrobě.
Autor Samanta, 21.08.2012
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala mě.
Má pěkné plynutí a je z ní znát osobní příběh.

21.08.2012 11:13:46 | TeruKurosaki

Děkuji :-)

21.08.2012 12:22:29 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí