Óda na nevěru

Óda na nevěru

Anotace: .

Nevěřící
s velkou chutí na nevěru
nevěří, že ocitne se
ve víru všech událostí
jako velkou lžící
míchající v protisměru
když se láskou třese
později umírá zlostí

Jejich seznámení
znamenalo velkou změnu
když útočí feromony
a když jiskra přeskočí
zastávka je na znamení
city za výhodnou cenu
na jevišti bez opony
dlouhý pohled do očí

Srdce buší
kolik asi má motýlů v břiše?
přesilovka touhy
neovladatelné vášně
nevěra jim sluší
monogamie je klišé
není-li vztah dlouhý
nemá cenu brát ho vážně

Co jí chybí
u přítele, milenec jí vynahradí
stereotyp, chladné city
přestali si rozumět
už ji ani nepolíbí
už ji ani nepohladí
sex je velmi důležitý
kolem něj se točí svět

Osaměle
když se cití dívka opuštěná
bezprostředně poté
co se harmonie ztratí
s každým do postele
skočí frustrovaná žena
hodinový hotel
pro ty, kteří nejsou svatí

Dál milovat
bez odezvy nebo další pokus vzdát?
odpustit, dát druhou šanci
nebo prostě poslat k vodě?
není jiskry bez kilowatt
přesto člověk chce mít rád
samička dá pusu samci
ikdyž touží po svobodě

Na samotu
na tu se nám velmi špatně zvyká
když nám všechno pokazí
nenaplněná touha
vlastně není jasné
kdo tu za své city pyká
kdy se k lásce doplazí
když cesta je tak dlouhá?

Nerozchodí
jejich rozchod, on má srdce zlomené
utekla mu s jiným mužem
celá láskou hoří
na zaláskované lodi
sotva na něj vzpomene
on jí nekupoval růže
a ztratil lásku v moři..
Autor Manni3, 21.08.2012
Přečteno 431x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Písnička..., Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo i za nevěru může partner.... značí to že ženě něco chybí...

01.11.2012 18:01:44 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí