Smrt

Smrt

Anotace: Opět zlý den, a láska trošku naruby

Smrt

 

Smrt je tak nádherné,

překrásné stvoření.

A když mě obejme,

je to vysvobození.

 

Splyneme spolu

v jedno tělo, jednu duši.

A co v tu chvíli cítím,

málokdo tuší.

 

To když se oddělí

tělo od duše.

A nikdo na mě

více nemůže.

 

Odplouvám dál,

od všeho pryč.

Proč bych se měla bát.

 

Vždyť chci zemřít,

je to můj velký chtíč.

Bude mi dobře,

bude mi líp.

 

Co víc si přát,

co jiného chtít?

Už vlastně nic.

 

Tak já se loučím,

ráda vás mám.

Náruč smrtky mě objímá,

já usínám.

Autor maca5.5, 22.08.2012
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí