S tebou chci...

S tebou chci...

Anotace: všechno...

Chci s tebou zažít první sníh,

chci se s tebou toulat v závějích.

 

Chci se s tebou na hvězdy dívat,

chci tě objímat a nepřestat líbat.

 

Chci s tebou žít a všechno ti dát,

chci znovu slyšet:"mám tě rád".

 

Chci s tebou zažít dobrý i zlý,

chci s tebou prožít, co život připraví.

Autor Jedůfka, 22.08.2012
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí