tam, kde...

tam, kde...

Anotace: ...

Vysnívám si své sny,
kde létam bez křídel,
kde plavu betonem,
kde unikám před stresem,
...
Vysnívám si své sny,
kde zírám do ticha,
kde slyším obrazy,
kde cítím tvá slova,
...
Vysnívám si své sny,
kde kráčím po nebi,
kde zdolávám hory,
kde nacházím symboly,
...
Vysnívám si své sny,
ve kterých nejsem nikdy sám,
ve kterých držím za ruku,
dívku, kterou jsem milován,
...
Vysnívám si své sny,
kde Tvé oči září místo hvězd,
kde Tvé tmavé vlasy splývají,
do potoků mých slz,
...
Vysnívám si své sny,
kde i já plním sliby,
kde bývám tvým hrdinou,
kde líbám tvé rty,
...
Vysnívám si své sny,
kde nosím Ti růže,
kde skláním Ti poklonu,
kde křičím naši lásku celému národu,
...
Vysnívám si své sny,
ve kterých Tě miluji i z venku,
doufám, že poznáš mou opravdovou lásku,
když ti dám vstupenku,

...do mých snů

...do mého nitra

...k mému srdci

...miluji Tě...
Autor Muta cum liquida, 11.01.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí