Skutečně???Doopravdy???

Skutečně???Doopravdy???

Anotace: ...doufám že pro moje sluníčko... (psáno ze skepse)

Myslíš to se mnou doopravdy,
nebo jsou to jen kruté nepravdy,
které mi chystáš
snad jak moje srdce chytáš?

Jsem spoután tebou natolik,
že nedokáži říci nakolik,
jsem už snad jen troska pouhá,
kterou drží k tobě má touha.

Už nedokáži žít,
už nedokáži mít,
už nedokáži chtít,
už nedokáži říct.

Doufám že tohle není konec,
doufám že je to začátek,
jinak by byl asi konec,
a nového příběhu tvého, počátek.

Nechci být zas opuštěn,
krutá je dlouhá samota,
nechci být opět sám,
prázdná je ta nicota.

Nechci již zklamání,
nechci už bolest,
mám činit pokání,
a nebo odlézt?

Chceš-li to skončit,
řekni mi dříve,
neunesl bych tíhu,
té následné chvíle.

Zhasnul by poslední plamínek,
smutného mého života,
a nastoupiv chladný kamínek,
co vlastní je mu prázdnota.

Je to tak skutečně a doopravdy???
/asi je to moje chyba/ Pu...
Autor A.N.D.Y., 11.01.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí