Dopil jsem láhev

Dopil jsem láhev

Anotace: a milovat už nešlo...

Dopil jsem láhev,
odhodil jsem ji v dál,
chtěl jsem plakat,
místo toho jsem se smál.
Milovat už nešlo,
ztvrdlá játra tolik bolejí,
nic jiného už netvrdne,
a přitom tvá ústa tolik slibují.
Dopil jsem láhev,
džina jsem tam nespatřil,
chtěl jsem plakat,
ale místo toho jsem se mlčel.
Milovat už nešlo,
z postele zvedl se pouze prach,
nic jiného se už nezvadá,
a přitom tvá ňadra tolik toho chtějí.
Dopil jsem láhev,
zbyla jen zátka,
korek věkem sešlý,
a místo myší, zde ty tancuješ.

Milovat už nešlo,
má milostivá,
milovat už nešlo,
vše jsem už dopsal.
Autor Láďa, 24.08.2012
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí