Nezlob se na mě

Nezlob se na mě

Anotace: To jsem neměla,,

Myslela jsem, že to zvládnu, ale nezvládla.

Opět jsem ho zklamala.

je na mě naštvaný,

ale asi to i trochu přehání.

Stejně nechápu, jak mě mohl milovat.

Jsem v pádu, ošklivá, tlustá a nebaví mě se malovat.

Chtěla bych jít běhat,

jenže musim Mácu hlídat.

Už aby bylo venku krásně,

šlo by mi mnohem líp skládat básně.

Nedokážu přestat myslet na Tomáše

a ještě přitom psát verše.

Teď mám spoustu myšlenek,

že si v nich ani nedokážu udělat pořádek.

Ani popovídat si na facebooku nemůžu, protože nám zase nefunguje net,

asi ten comp poletí ven.

Autor , 24.08.2012
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tož tomuhle říkám pořádný andrgraund

24.08.2012 23:26:30 | CCGREE

:D děkuji

25.08.2012 11:18:15 |

to ho prejde,neboj
kolik ti je?
compa nevyhazovat;)

24.08.2012 22:48:59 | Comparare

Je mi 15 let a počítač mi zůstal ;)

25.08.2012 11:19:41 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí