Určitě ještě spíš***

Určitě ještě spíš***

Anotace: ...........

Přemýšlím, co teď zrovna asi děláš.

Určitě ještě spíš
a dýcháš vůni její kůže,

zatímco já si tajně přehrávám
ty scény ze zamilovanejch filmů

a že jednou třeba zase zazvoníš
u mejch dveří-

- když zatím jiná vedle tebe leží

/ A ty dýcháš vůni její kůže /

Tak já tu v prázdným bytě nemůžu
prostě nemůžu spát
s hlavou plnou divnejch myšlenek

-Víš, tak klidná,
to jsem jenom navenek

a prostě nemůžu,
nemůžu spát

...když uléhám tu do peřin zas sama
jen se závistí těm,
kdo probouzí se ve dvou zrána.

 

 

 

....

 

 

Věnováno Tobě, protože nikdo jinej pro mě neznamená tolik.

Autor Veru, 25.08.2012
Přečteno 700x
Tipy 24
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Akrij8, Robin Marnolli, La Suneteto, janewe, poeta, Ejí, Loveless, Gregy, tato22, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, fakt. ...prožitý

21.11.2012 22:08:32 | Robin Marnolli

Dekuji...

30.11.2012 13:17:50 | Veru

Je cítit velký prožitek, ten dává body. Forma by byla za klidu lepší. Dobré.

26.08.2012 13:09:53 | Gregy

Za klidu bych to nikdy nenapsala.

30.11.2012 13:19:37 | Veru

Na formu pecu, ale jinak diky...

26.08.2012 19:20:40 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí