Vzpomínám na tebe

Vzpomínám na tebe

Anotace: Nenechte se zmást a podle svého ho zmást,,

Kam se hnu,

cokoli udělám,

tak si vzpomenu na tebe.

A na tu nejhezčí vzpomínku nikdy nezapomenu, je o tobě.

 

Zá vidím těm,

co s tebou mohou být každým dnem.

Už je to moc dlouhá chvíle,

asi budu jen snít dále.

 

Jsem v koncích,

a o Tom přemýšlím po nocích.

Moc toho nenaspím,

pak ani ven nechodím.

 

Nechci se ti nějak vnucovat,

snad to budeš v dobrym brát.

Autor , 26.08.2012
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí