Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: Báseň jakou každý známe...

Sbírka: Složené z papíru

Vážnost přesto s úsměvem
pochopení i s nadhledem.
A já s každým jeho pohledem
pod nohama ztrácím půdu
a není lehké o tom psát
před ním se přiznávat.

Nového pocitu síla mě ničí
to jak je dokonalý nejde mít v piči.
Proto teď mé srdce tolik křičí
že už má dál té bolesti dost
a nechce už dál podléhat pláči
nedá se řídit kam srdce mi kráčí.

A s ním těžké je to o to víc
že úsměv vždy zdobí jeho líc.
A vlastně mu nechybí nic.
To pak těžký s láskou mám boj
a nemůžu se na něj nedívat
když ho chci vidět se smát.

Zase jsem se nechala zmást
na srdci přibyla veliká strast.
A není třeba otázky klást
nepočítám s úspěchem
nemám sílu upřímně bojovat
ať i ty začneš mě milovat.
Autor exKlarka, 26.08.2012
Přečteno 1015x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí