Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Padá hvězda, něco si přej Třeba zrovna tu hvězdu, a svou lásku jí dej!

Zářivou bludicí
Vysoko od země
V čase se měnící
Jen krůček ode mě

Mílové kroky
Polibků pár
Světelné roky
Lásky žár

Čekání na tebe
Až zřítíš se ke mně
Pohledy na nebe
Už napořád tys ve mně

Zmizelas z oblohy
Jméno mé šeptající
Postavena na nohy
Odteď v náručí mi spící
Autor Serja, 26.08.2012
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí