Kaligrafie

Kaligrafie

Anotace: ...

Co maluje slunce?
Málokdo tuší...
Věci, co zmizely,
než se svět zjednodušil...

Jak zpívají špačci?
Jak jim srdce buší...
Tak, jako milenci,
co umřeli pod moruší...

Kdo maluje příběh?
Přece ti hluší...
Jen oni rozhodnou,
zdas zákon neporušil...

Jsi zase sama?
Tak si maluj tuší...
Věci, co zmizely,
než se svět zjednodušil...
Autor voedor, 27.08.2012
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: TeruKurosaki, Gregy, srozumeni, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se!

07.09.2012 15:27:32 | TeruKurosaki

Dobrá myšlenka a obraty.

29.08.2012 16:55:18 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí