Chci

Chci

Anotace: Chci ti dát vše ale nemohu. :(

Chci ti dát vše, chci ti dát život,
Chci ti dát sebe, nejsem jen pilot,
Chci ti dát lásku, nic víc nemám,
chci ti říct, že tě nedám.

Nikomu, nikdy, nedám tebe,
křivý pohled, a už to jede,
chytá mě amok, agresse,
tobě však jedno, směješ se..
Autor Henry_propper, 28.08.2012
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí