Planetární

Planetární

Anotace: Jen já a ty a naše planety...

Malá žena v malém světě
a lesk očí v siluetě
nočních mraků
a z paneláků
doznívá denní show...

Malá žena v malém světě
čas zastavil se v piruetě
nemá strach
bloudit po hvězdách
a k ránu oči zavírat...

Jen já a ty
a naše planety
Co se z dáli zdály vzdálené.
Zasni se a neříkej, že ne.
Jen já a ty
a naše planety,
co se z dáli zdály vzdálené.
Zasni se a neříkej, že ne..

Že nejsem tvou
planetou
že nejsem tvou
planetou
Autor J. Póža, 29.08.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jsem se k tomuto dílku vrátil.
Jsou tam dobré obraty a myšlenka. Ale proč se to vše opakuje? Jde o text na píseň?
Není to špatné, nyní jen pro mne trochu nečtivé.
Tedy pokud o můj názor stojíš...

30.08.2012 07:28:28 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí