Kam chodíš spát

Kam chodíš spát

Anotace: Báseň o touze

Slunce se na obloze usmívá,
avšak mne do smíchu není.
Kde je ta jediná,
co na fotku její hledím.

Ten cit, ta vášeň,
to kouzlo okamžiku krásné.
Kdy i modř nebe hasne.

Ten drobek,
který naučil mne psát.
Kde teď chodí spát?

A na co pak jenom myslí,
když chce usínat.
Autor Delven, 29.08.2012
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: TeruKurosaki, Tvůj kamarád Kodein, Aaliyan, chci_uverit
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké :-)
Emotivní...

07.09.2012 11:50:58 | TeruKurosaki

Děkuji píši jenom tak jsem strašně emotivní člověk.

17.09.2012 10:44:42 | Delven

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí