Srdcebol

Srdcebol

Anotace: ..................

v srdce bolu
už ne spolu
nikoli nahoru
už jen dolů

díra v hrázi
láska schází
citů vrazi
nás vyprovází

navzájem cizí
příliš brzy
už jen slzy
které mrzí

naše duše
černé tuše
v beránčím rouše
svědomí kouše

každá chvíle
světelná míle
daleko cíle
sněženky bílé

teď už jen v dáli
vzpomínka pálí
spolu se smáli
tolik se milovali
Autor James Libustka, 29.08.2012
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, srozumeni, Lucije, Lexisa, Barbell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí