Klape déšť

Klape déšť

Anotace: ...amen.

Už ani mluvit nemohu
ve vzduchu řinčí mé nitro
a klape déšť
svou monotónní sloku
blahosklonných řečí
které lze si splést
s věcmi které se sluší
pro šťastně vypadající holku
co má býti vzorem
perutího peří.

Má prosící anarchie a velké řeči kolem
líbají se s Tebou a ne s Bohem.

Amen.
Autor Lexisa, 30.08.2012
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Láďa, Přítomnost, srozumeni, Sarah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé, bůh.)

03.09.2012 15:14:20 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí