přepisovali svá vyznání

přepisovali svá vyznání

Anotace: ... a déšť byl ...

.
psala si
do sněhu
nesmírnou
něhu

jsem

přepsal ji
s oblevou
sváteční
básní

v objetí

a s mlhou
vytvářeli
kompars
do dramat

Romeů a Jůlií

a potom v obraze
pod balkónem
přepisovali
svá vyznání

lakmusem žití
.
Autor a_tao, 31.08.2012
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
psalo se to dobře skoro na věecko
dneska tady mám od The Who
Won’t Get Fooled Again
(právě koupené)
.

31.08.2012 23:14:21 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí