láska zkamenělá / text písně

láska zkamenělá / text písně

Anotace: rok 2006: Eliško, tebe dnes líbaj Múzy ostošest... Cože, muži?!? Se divíte kde se to ve mně bere? - já jsem se zabouchla!

 

Držím a nevydržím
láska zkamenělá
držím a nevydržím
jsem tak osamělá
držím a nevydržím
pak až do dospěla
 
Na lásku zkamenělou
zkamením jak blázen
zkamením z lásky kouzel
na lásku osamělou
 
Držím a nevydržím
láska zkamenělá
držím a nevydržím
jsem tak osamělá
držím a nevydržím
pak až do dospěla
 
Láska zkamenělá
ta se léčit nedá
jak to nedodržíte, vás prosím
tak se ukončím
 
Držím a nevydržím
láska zkamenělá
držím a nevydržím
jsem tak osamělá
držím a nevydržím
pak až do dospěla
 
Láska zkamenělá
drží jako slovo se dopovídá
láskou zkamenělá
já už nemůžu být
 
Držím a nevydržím
láska zkamenělá
držím a nevydržím
jsem tak osamělá
držím a nevydržím
pak až do dospěla
 
Na lásku zkamenělou
mou se odpovídá
neuvidím protože se neumírá
na lásku zkamenělou
 
Držím a nedodržím
lásku zkamenělou
lásku zkamenělou
lásku zkamenělou…
Autor akšile, 02.09.2012
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Philogyny1, milk-fed gimp
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta zkamenělá něžné srdce měla... :)

02.09.2016 22:49:32 | Philogyny1

prostě písnička, eliška je typický textař:o)

03.09.2012 11:39:23 | CCGREE

refrén mi v hlavě zní a ne a ne ho vypnout :o)
ale chtělo by to aby někdo zhudebnil píseň celou..

03.09.2012 07:27:14 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí