Doufala jsem

Doufala jsem

Anotace: Doufala jsme Doufala jsem,že to jsou jen sny, všechny ty krásný dny.... celej můj...

Doufala jsme

Doufala jsem,že to jsou jen sny,
všechny ty krásný dny....
celej můj svět,
nic už nejde vrátit zpět.
Doufala jsem

Každej dostal svůj podíl,
byla jsem jak motýl,
když přiletěl,
tak zářili,
když odletěl,
jen ,,blbý´´ sbohem řekli.

Tekly mi slzy,
ani neřek,
že ho to mrzí!
Jenom moje mysl věděla,
že brečet nemá smysl.

Byla jsem jak anděl,
co jen stál a hleděl,
když jí zlomil srdce,
podal jí jen ruce.
Autor Vanny, 04.09.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí